Home sweet
Dit zijn onze
Bekijk de
We hebben scherpe
Heb je interesse? Dit zijn onze
Nog vragen?


MA610 COMPACT

 
De compacte MA610 COMPACT(110x70x25mm) zorgt ervoor dat uw voertuig in geval van diefstal op een eenvoudige, maar efficiënte manier gelokaliseerd kan worden. U telefoneert naar het nummer van de module en na enkele minuten ontvangt u een sms met de exacte plaatscoördinaten. Indien u beschikt over een smartphone met internetverbinding, kan u meteen klikken op de doorgestuurde link. Zo niet, zal u de doorgestuurde coördinaten via GoogleMaps of onze website moeten omzetten naar een adres.

Standaard worden alle modules voorzien van een stroombesparende software. Zodra de batterij van het voertuig wordt afgekoppeld en er geen beweging meer wordt geconstateerd, gaat de module automatisch in slaapstand. Op die manier kan het systeem nog weken blijven werken op de interne noodbatterij. Elk uur wordt de gsm-module even actief, zodat lokalisatie in geval van diefstal wel mogelijk blijft.

Dit systeem kan eveneens voorzien worden van enkele bijkomende beveiligingen.
Met een automatisch alarm na contact, wordt u via sms gewaarschuwd wanneer een onbevoegde het voertuig probeert te starten. Het alarm wordt in- en uitgeschakeld via een verborgen schakelaar. Als u niet wil werken met een schakelaar, brengt het nachtalarm misschien een goed alternatief. Het nachtalarm waarschuwt u wanneer het voertuig wordt gestart tussen vooraf ingestelde tijden.

Ook een startonderbreking behoort tot de mogelijkheden. In geval van diefstal kan u via sms het startcircuit onderbreken. Zodra het contact wordt stilgelegd, kan het voertuig niet langer starten.

Een ander automatisch alarm werkt op basis van een vooraf ingestelde geozone. Zodra het voertuig deze zone verlaat, ontvangt u een sms. Tenslotte kan er ook een batterijbewaking worden ingesteld. Via deze instelling ontvangt u automatisch een sms, zodra de hoofdvoeding wegvalt.

In principe kan de MA610 COMPACT ook gebruikt worden als GPRS module. Dit soort modules wordt veelal gebruikt voor personeelscontrole en is niet geschikt als anti-diefstalsysteem. Via een GPRS systeem wordt alle data doorgestuurd naar een server, waar u deze kan raadplegen. Uiteraard zijn hier extra kosten aan verbonden en bovendien zijn dit soort systemen op te sporen via gespecialiseerde apparatuur.wereldwijd bereik
meldkameronafhankelijk
geen maandelijkse abonnementskosten
eenvoudige installatie
zelf lokaliseren via internet
geen ingewikkelde software
uiterst compact systeem (110x70x25mm)
eenvoudig in gebruik
interne antennes (onzichtbaar systeem)
breed toepassingsgebied
kostprijs 1 lokalisatie = 1 sms
stil systeem - data wordt niet doorgezonden